En ce moment, notre fromagerie au centre-ville met en avant quatre fromages de chèvre et de brebis de la ferme bio Baltes (Bio-Haff Baltes) de Stegen :
Deux « Geesekéis » à la pâte lavée qui réveillent des souvenirs de munster et de camembert, le brebis qui se rapproche du fromage de brebis corse, ou le chèvre frais.
La ferme Baltes, qui a introduit l’agriculture bio en 2001, s’est tournée vers l’élevage de chèvres et la fabrication bio de fromage de chèvre dès 2005.
Cette entreprise agricole moderne possède non seulement un système de séchage du foin pour produire son propre fourrage, mais élève également des chevaux islandais et des bergers australiens.
Une belle aventure et des produits bio de la plus haute qualité – en vente chez Kaempff-Kohler.
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Our cheese shop in the city centre is currently showcasing four goat and sheep’s milk cheeses from the organic farm “Baltes” (Bio-Haff Baltes) in Stegen:
Two “Geesekéis” with washed rind that bring back memories of munster and camembert, a “brebis” cheese similar to Corsican sheep’s cheese, or a fresh goat’s cheese.
Baltes farm, which introduced organic farming in 2001, turned to goat breeding and the organic production of goat’s cheese in 2005.
This modern agricultural company not only has a hay drying system to produce its own fodder, but also breeds Icelandic horses and Australian shepherds.
A great adventure and organic products of the highest quality – on sale at Kaempff-Kohler.